20160911_145442Hebt u een feestje en wilt u graag eens wat anders dan andere hapjes? Of wilt u een barbecue, warm- en/of koud buffet verzorgen, maar hebt u geen zin in alle drukte daarvan?

Misschien zoekt u een leuke vrienden/vriendinnen activiteit?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Van eenvoudige hapjes/traktaties tot uitgebreide buffetten kunnen wij voor u verzorgen.

Zelfs het serviesgoed kan allemaal geregeld worden, zodat u ook na het feestje nog kunt genieten zonder afwas.

Wijnproeverij
In overleg met Gerard kunt u de voor u ideale proeverij samenstellen. Dit kan op een door u bepaalde locatie of op de zorgkwekerij in Norg.

U kunt kiezen uit rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen en champagne of prosecco.

Ook kunt u een combinatie maken met een warm en/of koud buffet, of diverse hapjes.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Tapashapjes
Even geen zin om tijdens uw feestje zelf de hapjes te verzorgen? Of wilt u een keer iets anders dan anders op tafel zetten? neem contact op en Gerard zoekt samen met u de hapjes uit die u graag wilt.

Een boek met een ruime keuze uit diverse hapjes is daarbij het uitgangspunt.

Koud buffet
Dit buffet kunt u zo uitgebreid maken als u wilt, maar ook simpel houden behoort tot de mogelijkheden.

Op locatie of in de zorgkwekerij van Groenzorg Norg kunt u het buffet kiezen zoals u het wilt.

Met bv. speciale soorten brood, eigen gemaakte salades (net even anders dan anders), tapas en tapenade, u zegt het maar.

 

Warm buffet
Uitgebreid of ook simpel houden, alles is mogelijk. U bepaalt hoe het buffet eruit moet zien en maken het voor u klaar op locatie of in de zorgkwekerij van Groenzorg Norg zoals u het wilt.

Met bv. kip in roomsaus, een biefstuk, een speciale soort vis, aardappelgratin, gebakken aardappeltjes, een warme groente en overheerlijke frisse salade verwent u uw gasten op een bijzondere manier.  Toetjes in overleg…

Barbecue
Een gezellige barbecue organiseren, maar geen zin in aangebrand vlees? Gerard zorgt met veel plezier voor uw barbecue. Van de gewone hamburger tot biefstuk of zijn speciale vispakketje.

Gerard blijft aanwezig en bakt zelf het vlees, zodat uw gasten kunnen genieten zonder om het vlees te hoeven denken.