Groene huiskamer

Ontdek onze groene huiskamer waar buiten, natuur en groenzorg samenkomen.

Rode en blauw huiskamer

Ontdek onze rode en blauwe huiskamer. De plek waar samen koffie wordt gedronken, we allemaal samenkomen en vele activiteiten ondernemen.

Nieuws & Activiteiten

Blijf op de hoogte van onze acvititeiten en het laatste nieuws.

Dagbeleving op maat

Welkom bij Groenzorg Norg, een oase van mogelijkheden en zorgzaamheid gevestigd aan de Eenerstraat 65 sinds augustus 2022. Eens een autogarage, nu een bruisend centrum waar diverse vormen van dagbeleving worden aangeboden voor een breed scala aan behoeften. Of het nu gaat om ondersteuning voor mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, psychische aandoeningen, of specifieke gezondheidsuitdagingen zoals CVA, (niet) aangeboren hersenafwijkingen, de ziekte van Parkinson, MS, COPD, Alzheimer, of dementie, bij Groenzorg Norg staat de zorg voor de mens centraal.

Onze prachtige locatie beschikt over een ruim buitenterrein waar ontspanning en plezier hand in hand gaan. Van midgetgolfen tot jeu de boules, vissen in de visvijver tot het bewonderen van de natuurlijke pracht om je heen – bij ons vind je een plek om te genieten. Binnen bieden onze 3 huiskamers, het achterhuis met zijn voorzieningen, een werkplaats en een beleefplein een veelheid aan mogelijkheden voor activiteiten en sociale interactie.

Dagbeleving op maat

Ons motto;  Waar de zorg voor de mens voorop staat en Alles mag niets moet. En dat motto laten we in al onze activiteiten terugkomen. Bekijk hieronder een greep van de vele activiteiten die we aanbieden. 

Buiten aan de slag

Houtbewerking, tuinonderhoud en planten onderhouden. Bij Groenzorg Norg kan je buiten de handen uite de mouwen steken. 

Volop activiteiten

Zo is er de mogelijkheid voor midgetgolfen, jeu de boulen, vissen in de visvijver, genieten van de bloemen en planten, of kijken naar de ganzen, kippen of vogels in de volière.

Beleefplein

De plek voor biljarten, fitnessen, tafeltennissen, fietsen met het fietslabyrinth, modelspoortreinen bouen of aan de grote tafel meedoen met diverse activiteiten. 

Een cursus volgen

Het is mogelijk een cursus te volgen, denk hierbij aan een schilderscursus, fotocursus en daarnaast kan je vele creatieve dingen maken.