Corona

Nog steeds leven we in een bijzondere tijd i.v.m. corona. Ook bij de dagbesteding hebben we hier mee te maken (gehad).

Een week zijn we dicht geweest, daarna weer open. Een aantal deelnemers wilde graag naar de dagbesteding komen, een aantal heeft thuis bezoek ontvangen en een aantal hebben we telefonisch contact mee gehouden.
Op dit moment zijn alle deelnemers weer aanwezig op de vaste tijden. Hier zijn wij erg blij mee!! Om de 1 1/2 meter te kunnen handhaven, is er een tent geplaatst waar men ook heerlijk in kan zitten. De eerste week waren vooral de reacties: ‘het lijkt wel of we op vakantie zijn, het is hier zo gezellig’.
Ook wij weten bij de dagbesteding maar al te goed dat de 1 1/2 meter niet altijd te handhaven is. Als we niemand toelaten die verkouden is of koorts heeft, regelmatig onze handen wassen, alles wat aangeraakt wordt regelmatig ontsmetten, dan is dit geen probleem, zegt ook de overheid in een protocol die wij hebben gekregen en over dagbesteding gaat.
Voorzichtig maken we ook weer eens een uitje met max. 3 deelnemers per keer. Even er op uit, bv. naar Veenhuizen. Dit wordt erg gewaardeerd.
We hopen dat we snel deze periode achter ons kunnen laten.

 

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

8 juli 2020