(Onderstaand maakt geen onderdeel uit van de certificering HKZ door TüV.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ontstressen in een rustige omgeving in Frankrijk, op maar 1 dag rijden vanuit Norg!!!

Bent u in deze maatschappij die steeds sneller lijkt te gaan ook toe aan rust en inspiratie?
Wilt u aan teambuilding doen met uw personeel?

Dan is ons arrangement “PIED MARTEAU” wellicht iets voor u!

Streven
Het arrangement beoogt de conditionele verbetering van lichaam en geest, door tot rust te komen en de authenticiteit van de natuur te benutten.

Het geeft de deelnemers de mogelijkheid zich bewuster te worden van het leven, waardoor ze in staat zullen zijn op meer ontspannen en prettiger wijze te functioneren, bijvoorbeeld in hun werkomgeving.

Hierdoor zullen ze hun energie efficiënter kunnen gebruiken en een betere balans vinden tussen inspannen en ontspannen.

Vast Arrangement
Ons arrangement bestaat uit een groep van minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers die gezamenlijk met de begeleiders en vervoer van Groenzorg Norg naar Frankrijk gaan.

Men verblijft één week op een chateau  in Frankrijk, op basis van volpension. Iedere dag wordt gewerkt aan landschapsonderhoud op het landgoed.

Naast de lichamelijke arbeid zoals het kappen van bomen, kloven van hout, bouwen van stapelmuren enz., is er dagelijks een groepsdiscussie onder leiding van een consulent. Onder het genot van een glas wijn (of iets anders) wordt de dag geëvalueerd. Tijdens het verblijf worden tevens twee individuele gesprekken met de consulent gevoerd. Er is een fysiotherapeut aanwezig die evt. lichamelijke klachten kan behandelen. Ook biedt het arrangement een aantal aantrekkelijke excursies in de regio.

Drie maanden na het verblijf is er de mogelijkheid om met de groep en/of individueel een evaluatiegesprek te houden.

Arrangement ‘In Overleg’
Wilt u met meer personen (max. 25 personen)?

Wilt u niet een week maar een aantal dagen?

Wilt u meer aan teambuilding doen?

Dit is allemaal bespreekbaar in ons Arrangement ‘In Overleg’

Wij zijn graag breidt om een passend en ideaal arrangement voor u samen te stellen.

Het landgoed
Colombotte ligt in de Haute-Saône, tussen de Vogezen en de Jura, slechts 625 km vanaf Utrecht.

Boven in het dorpje Colombotte staat La Tourelle, een eeuwenoude versterkte boerderij. De eigenaren, Mirjam en Tim, zijn zeven jaar geleden vertrokken uit Nederland om de vervallen boerderij die al 40 jaar leeg stond, nieuw leven in te blazen.

Na enkele jaren van noeste arbeid zijn de eigenaren er in geslaagd om een sfeervol l chateau te hebben gemaakt met als kroon op hun werk het herstel van de oude toren waardoor ze met recht hun boerderij een chateau mogen noemen. Het is dan ook genieten van warme gastvrijheid en een uitstekende keuken.

La Tourelle beschikt over comfortabele kamers met eigen sanitair en standaardkamers met gedeeld sanitair. Voor de liefhebbers is er een eenvoudige sauna.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.colombotte.nl

De omgeving
De omgeving is heuvelachtig, met veel loofbossen en landerijen, kleine boerendorpjes, beekjes en riviertjes.

Vesoul, waarover Jaques Brel het beroemde Mémoires d’outre-tombe schreef, is een vriendelijk provinciehoofdstadje. Het heeft allerlei voorzieningen, een ouderwetse overdekte markt, en pleintjes met gezellige terrasjes en restaurantjes.

Luxeuil-les-Bains is een oud kuuroord en de Ballons d’Alsace en Les Milles-Etangs zijn natuur uitstapjes die zeer de moeite waard zijn.

Meer naar het zuiden ligt het middeleeuwse Besançon met zijn prachtige kasteel. Typerend voor de streek zijn de mooie Comtoise kerktorentjes en de vele was- en drinkwaterfonteinen.

Een uitstapje naar de beroemde kapel van Le Corbusier in Ronchamp, op de lijst van het werelderfgoed, is ook de moeite waard.

Aanmelden
U kunt u aanmelden of uw vragen stellen via de contactgegevens